Gümüştaş Ortaokulu
GÜMÜŞTAŞ MAH. GÜMÜŞTAŞ KÜME EVLERİ GÜMÜŞTAŞ ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 33 HALİLİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Eğitim öğretimde kaliteli ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir. • Aklın ve bilimin ışığında ilerlemek, • Sürekli öğrenen ve gelişen bir kurum olmak, • Özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro ile çalışmak, • İnsan ilişkilerinde adil, güvenli, sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas almak, • Olumlu kurum iklimi yaratmak, • Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek, • Öğrencilerimizin bireyselliğini önemsemek, • Akademik başarı ile birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmek, Velilerimizle çocuklarının gelişimi için iletişim ve işbirliği içinde olmak, onlara rehberlik etmek.

BAŞARILAR

2016-Haliliye Meb´in düzenlediği taşımalı okullar arası futbol müsabakasında birincilik 2017-Haliliye Meb´in düzenlediği taşımalı okullar arası futbol müsabakasında ikincilik
Kütüphane Kitap Sayısı :1267
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim İlköğretim- Ortaöğretim ve Okul Öncesi kademelerinde eğitim hizmeti verilmektedir

Öğretim Şekli

Tekli Eğitim yapılmaktadır. 08:30 Başlangıç Saati 14:40 Bitiş Saati

Isınma Şekli

Lojman ve Okul binası aynı Kalorifer sistemine bağlıdır. Kış aylarında elektrik kesintileri yaşandığı için problemler olabilmektedir.

Servis Bilgisi

Öğretmenler için servis bulunmaktadır. Öğrenciler için taşımalı eğitim hizmeti verildiği için servis bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Karaköprü Merkez ilçeye olan uzaklık 50 Km, Haliliye merkez ilçeye olan uzaklık ise 55 km´dir.

Gümüştaş Köyü

310 Ortaöğretim 110 İlköğretim öğrencisi toplamda 420 öğrencimiz bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Haliliye Meb´in düzenlediği taşımalı okullar arası futbol müsabakasında birincilik. Haliliye Meb´in düzenlediği taşımalı okullar arası futbol müsabakasında İkincilik

Diğer Hususlar

Okulumuz gümüştaş köyünde konumlandığı için köyde ve lojmanlarda yaz aylarında kısa süreli kış aylarında ise uzun süreli elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Köyde internet altyapısı bulunmadığı için internet bağlantısı yoktur. Urfa iklim şartlarında kar yağışı çok nadir görüldüğü için öğretmenler merkezde ikamet ederek servis ile gidiş geliş yapmaktadır.